ADRIA HOTEL

O NAŠEM HOTELU

Hotel ,,ADRIA,,se nalazi u mirnijem dijelu prelijepe biserne obale Canj. Udaljenost od mora je svega 100-tinak metara. Samim polozajem, hotel predstavlja tiho I izolovano mjesto za pravi harmonican odmor I rekreaciju turista. ,,ADRIA,, raspolaze standardnim sobama, visekrevetnim I sobama manje strukture, opremljenim po medjunarodnim standardima. Hotel ima tri zvijezdice, sobe po nivou opremljenosti I uslovima ispunjavaju uslove iz kategorije za tri zvijezdice.

Ono sto cini hotel ,,ADRIA ,, jednim prijatnim mjestom za ugodan boravak I odmor su prostori u okviru hotela.,,ADRIA ,, raspolaze klimatizovanim restoranskim prostorom, ljetnjom bastom, okruzenom zelenilom I boricima, te malim decjim igralistem, koje nam posebno daje na znacaju kod nasih najmladjih gostiju.


Zanimiljivost naseg hotelskog objekta je I mini biblioteka, koja od nedavno krasi nas recepcijski proctor. Za sve goste hotela je obezbjedjen besplatni parking protor kao I internet (wi-fi).

U hotelu ,,ADRIA ,, ce Vas docekati izuzetno prijatno I ljubazno osoblje, koje se konstantno trudi da ucini Vas boravak sto prijatnijim.
Hotel predstavlja konstantnu inspiraciju za dogradnju, adaptaciju I usavrsavanje radi poboljsanja usluga.